transparent

in het land van het Hart van Herve

Vakantiehuis Gite Du Houyeux

Het "Commissariat général au Tourisme" (CGT) van het Ministerie van het Waals Gewest is belast met de volledige reglementering van het toerisme in het Franstalig Waals Gewest. De dienst "Tourisme de Terroir en Meublés de vacances" zorgt voor de toepassing van het nieuwe decreet van 18 december 2003 over de logies voor toeristen en van het uitvoerende besluit van de Waalse Regering van 9 december 2004.

gite rural 1epiVerblijf met eenvoudig comfort met minimaal een woonkamer met verwarming, een keukenruimte (met kookplaten, oven en koelkast), sanitaire ruimte, slaapkamers ingericht volgens aangeduide capaciteit
gite rural 2epis

Verblijf met behoorlijk comfort dat naast de voorzieningen van categorie 1 épi verplicht is uitgerust met een koffiezetapparaat, een wasruimte, vaste verwarmingselementen in de woonkamer en in de wasruimte (de slaapkamers kunnen eventueel van extra verwarmingstoestellen worden voorzien).
gite rural 3epis

Verblijf met hoog comfort dat naast de voorzieningen van categorie 2 épis verplicht is uitgerust met een freezer, een badkamer, (+ een tweede badkamer vanaf negen personen), een afzonderlijk toilet, (+ een tweede toilet vanaf zeven personen), een vaste verwarming in alle kamers, een kleurentelevisie, een grasperk en parkeergelegenheid.
gite rural 4episVerblijf met extra hoog comfort met persoonlijk onthaal, actieve ontspanningsmogelijkheden en diverse comfortvoorzieningen met, naast de voorzieningen van categorie 3 épis, verplicht een vaatwasmachine, een wasmachine, centrale verwarming, telefoon, een garage of een carport voor de auto en een eigen tuin. Bron: Belsud.
FaLang translation system by Faboba

gite rural 3epis

accuell champetre en wallonie logo

 

 

 

 

 

logo mtph 200

 

randobel